Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-40%
Zelfklevende Poster 3D Solar System: 9 planeten in hun baan - Heelal
  vanaf2600€ 44-40%
  Zelfklevende Poster Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  ZELFKLEVENDE POSTER

  Bij Pixers bieden we niet alleen stijlvolle posters voor aan de muur, maar ook herbruikbare zelfklevende posters. Onze zelfklevende poster is ideaal voor het decoreren van deuren, meubels en andere oppervlakken. Het zal ook goed werken als wanddecoratie in de woonkamer, slaapkamer, eetkamer, keuken of voor meubels in een kinderkamer. Deze posters zijn verplaatsbaar en meerdere keren te gebruiken.


  UNIEKE ONTWERPEN EN KLEUREN

  Ons assortiment zelfklevende posters omvat veel verschillende ontwerpen en categorieën, waardoor je de poster kunt afstemmen op je interieur en meubels. Bij Pixers vindt je ontwerpen met bloemen, foto's op posters, posters met steden en landschappen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk onze inspiraties!


  ZELFKLEVENDE POSTER VAN PIXERS = ESTHETIEK EN KWALITEIT

  Dankzij een speciale druktechnologie geven onze zelfklevende posters de kleuren fotorealistisch weer, waardoor een hoge beeldkwaliteit wordt gegarandeerd. Ze zijn gemaakt van duurzaam en kreukvrij herbruikbaar materiaal. Met zelfklevende posters kies je voor optimaal plakgemak.


  DE ZELFKLEVENDE POSTER KAN GEMAKKELIJK OP EEN ANDER OPPERVLAK WORDEN AANGEBRACHT

  Een zelfklevende poster op de muur plakken is heel eenvoudig en, belangrijk, je hebt er geen spijkers voor nodig! Daarna kun je de poster gemakkelijk overal naartoe verplaatsen zonder risico op beschadiging van het oppervlak.


  STIJLVOLLE WANDDECORATIE MET ZELFKLEVENDE POSTERS

  Bij Pixers bieden wij producten van topkwaliteit die je interieur langdurig zullen versieren. Wij bieden zelfklevende, traditionele en ingelijste posters aan, alsook afbeeldingen op canvas. Bestel je zelfklevende poster vandaag nog en creëer thuis een originele en opvallende ruimte!

  Details

  Auteur: © tmass

  Materiaal monster: Zelfklevende Poster

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht