30% VOOR ALLES! Je hebt alleen tijd tot 31-05-2023. | Jouw code: ENDOFMAY

Comic Blend

    'De collectie is ontstaan uit mijn liefde voor illustraties en onconventioneel gecombineerde motieven. Ik hou ervan om te spelen met lijnen en te tekenen uit de losse hand. Alle patronen kunnen worden gecombineerd, waardoor je je fantasie de vrije loop kan laten. Dankzij de samenhang van de hele collectie - elke combinatie is goed: dierlijke en menselijke motieven in combinatie met geometrische elementen laten een nieuwe interpretatie zien van wat al bekend is. De collectie moedigt ons aan om wat we maar willen te combineren - ik wilde vrijheid en optimisme laten zien via deze combinatie.' - Malina Mituniewicz


NIET ALLEEN HALLOWEEN
SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

    De originele stijl van deze collectie is onmogelijk na te maken, want alle graphics zijn met de hand getekend vanuit de liefde voor het illustreren. Herhaalde patronen, zoals die met robijnen en schedels, zullen ons doen nadenken over wat we van deze motieven vinden. Hoe dan ook, we moeten ons altijd blijven uiten, zelfs als anderen het misschien waanzin vinden.


De magie van de illustratie

We willen de Pixers-website gebruiksvriendelijk houden en gebruiken daarom cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden van het Privacybeleid. Je kunt in je browser de voorwaarden voor opslag en toegang tot cookies bewerken.