Fotobehang Gang

Gangfotobehangen zijn een perfecte oplossing, vooral voor zeer smalle en tegelijkertijd vrij lange ruimtes. Dankzij een fotobehang kan je snel en op een interessante manier de hele muur beheren en een opvallend effect bereiken.

Waarom zou u een fotobehang voor de gang kiezen?

Een gangfotobehang is een oplossing die kan helpen om een schijnbaar saai en oninteressant deel van een huis of appartement om te vormen tot een aantrekkelijke ruimte. De gang is een uiterst moeilijke ruimte om te regelen. In de regel is het niet uitzonderlijk groot, maar het kan wel erg lang duren. Zulke ongewone afmetingen maken het onmogelijk om hier een bijzonder grote hoeveelheid meubels te plaatsen, versieringen, soms zelfs het plaatsen van een grotere ladekast kan een probleem zijn. Aan de andere kant wil je waarschijnlijk niet dat de muren in de gang onontwikkeld blijven. De gang is een belangrijke plaats in de structuur van een huis of appartement, omdat het de eerste kamer is die zowel de gasten als de huisbewoners betreden. Elke eigenaar wil daarom dat de gang gezellig is en nodigt u uit om meer ruimtes te verkennen. Een fotobehang voor de gang kan helpen om dit effect te bereiken. Dankzij dat kan je dat:

 • de kamer groter te laten lijken;
 • een gezellige sfeer te creëren in een neutrale genoeg ruimte;
 • zorg voor een ongewone decoratie die zowel het huis als de gasten in verrukking zal brengen.

Fotobehang niet alleen voor de gang

De gang is niet de enige moeilijk te regelen ruimte, die met een fotobehang kan worden ingericht. In veel openbare gebouwen - kantoren, klinieken, tandheelkundige klinieken, schoonheidssalons - zijn er smalle, moeilijk te regelen ruimtes, die niet zonder enige regeling mogen blijven. Ook in dit geval is het de moeite waard om naar zo'n muurschildering als een gang te reiken. Het aantal patronen en motieven waaruit u kunt kiezen is zo groot dat u eenvoudig de juiste oplossing kunt kiezen voor elk type object en ruimte. Wat belangrijk is, is dat u elk dergelijk ontwerp gemakkelijk kunt personaliseren.

Hoe ziet de personalisatie van een fotobehang voor een gang of hal eruit?

Het gangbehang kan gemakkelijk worden gepersonaliseerd. Bij sommige fabrikanten kunt u bij de bestelling bepaalde parameters aangeven waaraan het ontwerp moet worden aangepast. Wat kan er gepersonaliseerd worden?

 • Bij personalisatie gaat het vooral om het aanpassen van de muurschildering aan de wanddimensie. Als je eenmaal het motief hebt gekozen waarin je geïnteresseerd bent, hoef je alleen nog maar de juiste maat te geven en krijg je een muurschildering die de perfecte maat heeft en op geen enkele manier hoeft te worden geknipt of aangepast.
 • Wanneer u een bestelling plaatst, heeft u de mogelijkheid om de kleur van de afbeelding te wijzigen. Natuurlijk kunt u de originele kleuren van de muurschildering in de gang behouden, maar niets belet u om een zwart-wit of sepia ontwerp te bestellen.
 • Heb je je droomgrafiek gevonden, maar vind je de layout niet mooi? Geen probleem. Bij het plaatsen van een bestelling kunt u onder andere kiezen voor een spiegeleffect.

Wat voor soort fotobehang moet je kiezen voor de gang?

Omdat gangbehang uiterst kwetsbaar is voor verschillende soorten schade, vuil of schaafwonden, is afwasbaar behang de beste keuze, waaruit u met een vochtige doek snel het vuil kunt verwijderen. Afwasbaar behang is ook beter bestand tegen vocht. Het is echter de moeite waard om op te merken dat alle soorten fotobehang zijn gemaakt van duurzaam en bestendig materiaal. Naast afwasbaar fotobehang kunt u ook kiezen:

 • zelfklevend fotobehang- deze is zeer goed bestand tegen scheuren en kreuken, en een niet al te sterke mechanische impact laat geen grotere sporen na. Het is gemaakt van een mat en zelfklevend materiaal, waardoor het veel gemakkelijker te installeren is, wat letterlijk een moment duurt; het voordeel van deze oplossing is ook dat je de muurschildering vele malen kunt plakken en ontdoen van de muurschildering;
 • een vinyl fotobehang - deze oplossing wordt aanbevolen voor woningen en appartementen in plaats van openbare gebouwen. Zo'n muurschildering is gemaakt van ecologisch, duurzaam en mat materiaal, wat zorgt voor een optimaal ademend vermogen van de wanden. Het vinylbehang draagt bij aan een goed klimaat in de ruimte. Het is ook gemakkelijk te reinigen, maar je moet een droge doek gebruiken in plaats van een natte.

Wat voor soort behangpatroon moet ik kiezen voor mijn gang?

Het gangbehang zal u toelaten om deze ruimte op een interessante manier in te richten. Voor het juiste effect is het natuurlijk cruciaal om de juiste graphics te kiezen. Voor smalle ruimtes en lange muren zullen ze zeker werken:

 • verschillende soorten berg- of zeelandschappen die de ruimte optisch vergroten;
 • Grafieken gebaseerd op beelden van de hemel, wolken, bergtoppen - ze zullen de indruk geven van meer vrijheid en vrijheid in de ruimte, ze zullen het gevoel van beperking wegnemen;
 • abstracte motieven die de ruimte verlevendigen en een interessant karakter geven.
... meer