30% VOOR ALLES! Je hebt alleen tijd tot 31-05-2023. | Jouw code: ENDOFMAY

Ben je een artiest, een schepper, iemand vol passie? Laten we elkaar leren kennen!

Het Pixers-platform is een inspirerende plek voor artiesten – fotografen, illustratoren en stylisten – liefhebbers van mooie interieurs en de nieuwste trends. Indrukwekkende foto’s, interessante illustraties en fabelachtige ontwerpen, hebben de mogelijkheid om duizenden huizen en commerciële ruimtes te transformeren.

Creëer je met passie en vind je het leuk om jouw creaties te delen op blogs en andere media? Ben je actief en betrokken en kun je de mensen om je heen gemakkelijk verenigen? Wij nodigen je uit voor de wereld van Pixers! Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar ons e-mail adres, voeg jouw portfolio toe en laat de gemeenschap zien die je om je heen hebt verzameld.

Graag promoten wij ontwerpen die nieuwe trends kunnen worden en onze klanten zullen verwonderen. Als jouw ontwerp hieronder valt, zullen wij zeker voor een passende expositie zorgen op Pixers.

Deel je talent met ons en wij zullen de winst met jou delen! Neem contact met ons op voor de details!

We willen de Pixers-website gebruiksvriendelijk houden en gebruiken daarom cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden van het Privacybeleid. Je kunt in je browser de voorwaarden voor opslag en toegang tot cookies bewerken.