Posters Game room

De posters voor de spelerskamer zijn een uitstekende aanvulling op de andere elementen van de ruimteversiering. In de meeste gevallen kiest men liever voor posters die verwijzen naar favoriete spellen of genres. De keuze is echter veel ruimer.

Hoe lang gaat de poster mee?

Posters die met de nieuwste printtechnologieën worden geproduceerd, garanderen niet alleen een uitzonderlijke kwaliteit van de afbeeldingen zelf, een perfecte kleur- en contrastweergave, maar ook een grote weerstand. Ze zijn gedrukt op dik papier met een gewicht van 240 g/m, wat de duurzaamheid garandeert en ervoor zorgt dat de posters perfect op de muur passen en net zo goed in kaders of anti-frames geplaatst kunnen worden. Ook moet worden opgemerkt dat het enigszins glanzende materiaal het licht weerkaatst, waardoor de kleuren levendiger en helderder worden, wat een extra voordeel is in het geval van spelgerelateerde beelden.

Wat voor soort afbeeldingen moet je kiezen voor de kamer van de speler?

De posters die in de kamer van een speler verschijnen kunnen heel anders zijn. Je kunt kiezen tussen:

  • patronen die direct gerelateerd zijn aan game-gerelateerde afbeeldingen - afbeeldingen van consoles, knoppen, spelersfiguren, sommige bevatten slogans zoals "Game over" of "Level up", veel van hen maken ook gebruik van game-gerelateerde iconografie;
  • spelspecifieke posters - u kunt postapocalyptische of futuristische voorstellingen vinden (inclusief elementen uit modieuze titels als "Cyberpunk 2077"), veel afbeeldingen zijn gerelateerd aan fantasiespellen, maar ook niet minder populaire arcadespellen of autoracen;
  • Grafieken die landschappen weergeven die gerelateerd zijn aan specifieke spelgenres - er is geen tekort aan zowel industriële of post-apocalyptische voorstellingen als aan neutrale, zoals die uit de Super Mario-serie.

Hoe kies je het ideale posterformaat?

Op dit moment bent u niet meer verplicht om een bepaalde maat te kiezen, u kunt deze zelf aanpassen. Dankzij de personaliseringsservice bepaalt u zelf hoe groot de afbeeldingen moeten zijn. U kunt een poster bestellen die bij uitstek geschikt is voor uw idee van het arrangement en de grootte van het interieur.

Poster - in de lijst of zonder?

Het is aan jou of je de poster in de lijst kiest of niet. Alles hangt grotendeels af van de gevolgde strategie. Beide voorstellen zijn zeer interessant. Als u kiest voor een poster in een kader, zijn er vele soorten van binding om uit te kiezen. Bij het plaatsen van een bestelling kunt u een keuze maken:

  • Dikkere houten frames (wit, bruin of zwart);
  • Dunne aluminium frames (zilver of zwart).

Dit laatste type frame is vooral populair bij spelers, dat perfect werkt als een setting voor moderne graphics, verwijzend naar het industriële klimaat of direct naar het fenomeen van gaming zelf. Er zijn echter ook posters voor de spelerskamer, die er ook goed uitzien in dikkere kaders. De visualisatie van de definitieve versie van het door u bestelde project kan u altijd helpen bij het maken van uw definitieve keuze.

... meer
-40%
-40%

WIST JE DAT…

Dit is voor echte gamers. Ben jij één van hen? Laat dan je passie zien met een fantastische spelposter! We hebben precies wat je zoekt. Zet het in een lijstje, of zet het op je muur zoals het is. De kamer is van jou. Het is nu jouw beurt. Druk de manier waarop je speelt uit met één, twee of veel meer posters. Je hoeft je niet aan de regels te houden. Breek ze. Versier je geheime man-grot, Dark Knight slaapkamer, of een gaming kerker met posters van een van de spellen waar je van houdt. Of je nu van sportsimulatoren, retrospelletjes, strategie, shooters of RPG's houdt, er is iets voor de fans van een van de spellen in ons brede aanbod van game room art. Hou je van League of Legends, World of Warcraft, Mass Effect, Uncharted, Fallout of Angry Birds? We hebben je gedekt. De posterideeën van de Pixers Game Room omvatten kunst, conceptkunst, personages uit onze favoriete franchises en nog veel meer. Elke game kunst die je kunt bedenken is hier. We vragen ons af wat je voor jezelf zult vinden. Pixers gamekamer posters zullen een perfecte afwerking zijn voor elke wanddecoratie. Koop er een voor jezelf en een voor je vriend en breng je spel op een hoger niveau.

-40%
-40%
-40%