Scandinavisch Stijl

Pixersets zijn verschillende combinaties van assortiment uit verschillende categorieën. Ze zijn gemaakt om het winkelen te vergemakkelijken, omdat ze componenten bevatten die qua stijl, thema en kleur bij elkaar passen. Dit maakt ze tot een harmonieus geheel. Kant-en-klare Pixersinspiraties kunnen zowel thuis als in de professionele ruimte met succes worden toegepast. De toepassing van een dergelijke oplossing maakt het mogelijk om snel en goedkoop een uniek karakter te bereiken, het klimaat te veranderen en de nadruk te leggen op een nieuwe kamerinrichting. Iedereen die de indeling van zijn of haar appartement of bedrijf wil veranderen, moet besluiten om een Pixerset te kopen. Het bevat alle noodzakelijke elementen om een buitengewone en modieuze ruimte te creëren. De sets bevatten wandversieringen (fotobehang, stickers, schilderijen, posters en textiel), dekbedovertrekken, raamgordijnen, kussens en dekens. Een enorme selectie van thema's en stijlen van elementen uit de gepresenteerde categorieën is de sleutel tot het personaliseren van elk interieur. Kant-en-klare sets zijn een perfecte manier om het decor in enkele ogenblikken en met een kleine financiële uitgave te veranderen. ... meer
Voel maar de vreugde van het leven
elke dag 3 fenomenale inspiratiebronnen
voor uw interieur
Voer maar uw e-mailadres en krijgt een verrasing ;)
De overdracht van gegevens impliceert de aanvaarding van de bepalingen van Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid

PIXERSETS - LEES MEER

Uw interieur, uw keuze

Interieurontwerp is, net als de manier waarop we ons kleden, een vorm van het uitdrukken van onszelf, onze smaak en interesses. De klassieke stijl, die al vele jaren wordt genoten, is elegantie, comfort en goede smaak. Als een klassieker echter een beetje begint te overweldigen, bijvoorbeeld, dan is het een goed idee om postersets in een smaakvol kader af te breken. Zo'n privégalerij zal de kamer verlevendigen en een eigen karakter geven. Een ander interessant voorstel zijn raamstickers, die met succes de overweldigende en vaak uitziende museumgordijnen en -gordijnen zullen vervangen. De minimalistische stijl komt steeds meer naar voren in Nederlandse huizen. De keuze van de decoratie voor de open ruimte moet zeer zorgvuldig worden uitgedacht, zodat de accessoires de heersende eenvoud niet verstoren. Een set lichtdoorlatende raamgordijnen (b.v. rooster) en bijpassende sierkussens zullen hier goed werken. Kant-en-klare sets zijn de beste oplossing in het geval van minimalistische appartementen. Deze stijl zet in op ruimtelijkheid, rust en harmonie, die met slecht passende accessoires zeer snel teniet kunnen worden gedaan. Een van de meest populaire recente trends in het interieur is de Scandinavische stijl. Typisch voor het meubilair, gemaakt van natuurlijke grondstoffen, is dat het het meest geschikt is om bloemmotieven of geometrische posters en kussens te presenteren. De ruimte wordt goed gevuld met een contrasterende combinatie van grijs en zwart of een combinatie van wit met groen en blauw. Dergelijke sets zijn een garantie voor een goed effect.

Interieurontwerp - interessante ideeën

Steeds meer mensen letten op het uiterlijk van de ruimte om hen heen. Het interieurontwerp is zeer belangrijk voor het comfort van het dagelijks leven en het werk. In de veelheid van alledaagse zaken en verantwoordelijkheden kan niet iedereen zich veroorloven om goed na te denken over het interieurontwerp, en het inschakelen van een expert is een aanzienlijke kostenpost. Op Pixers.nl vindt u kant-en-klare interieur-inspiraties. We presenteren interessante manieren om "vier hoeken" te regelen met behulp van de producten die in de winkel verkrijgbaar zijn. Dankzij de door ons voorgestelde oplossingen bereikt u een aantrekkelijke ruimte zonder dat een radicale renovatie nodig is. Bij ons kunt u eenvoudig het decor kiezen: slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer, studeerkamer of kinderkamer. Elk arrangement geeft uitdrukking aan de huidige stilistische trends en maakt het mogelijk om een bepaalde ruimte te personaliseren. We hebben een ontelbaar aantal aanvullingen in vele stijlen en over verschillende onderwerpen.