Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-45%
Dekbedovertrek Watercolor palmbladeren Saemless patroon op een donkere achtergrond. - Bloemen en Planten
Product niet beschikbaar met het gekozen ontwerp
  vanaf7300€ 132-45%
  Dekbedovertrek Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  Auteur © zalevna

  #FO119203407

  Dekbedovertrek

  Gezellig en creatief
  Droom heerlijk weg onder het zachte beddengoed met patroon, dat je zelf kan kiezen! Nu kun je jongleren met patronen en kleuren, en je bed kan net als je stemming veranderen.

  Zacht materiaal
  De onderzijde van het dekbedovertrek is gemaakt van onbedrukte katoen en bovenzijde van zacht polyester met hoogwaardige print. Alles met elkaar zorgt voor je goede nachtrust, precies zoals dit mooi wiegeliedje uit je kindertijd.

  Scherpe kleuren
  Hoogwaardige print op de bovenkant van het overtrek geeft de kleuren perfect weer en maakt de patronen hypnotisch mooi. Kies het patroon van je dekbedovertrek, match de kussens en creëer de slaapkamer van je dromen!

  Details:
  Maten:
  140 cm x 200 cm
  200 cm x 200 cm
  Materiaal:
  Bovenzijde: polyester
  Onderzijde: onbedrukte katoen
  Wasvoorschrift: zie etiket


  Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © zalevna

  Materiaal monster: Dekbedovertrek

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht