<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Maak je hoofd leeg voor de lente!

    Alles verandert tijdens de lente. De wereld komt weer tot leven en neemt allerlei kleuren aan. We hebben meer energie en actiebereidheid. Dit is het perfecte moment voor veranderingen in huis! De metamorfoses hoeven niet spectaculair te zijn om je volledig onder te dompelen in het voorjaar - begin met kleine decoraties, zoals een poster, schilderij of sticker op een tafel of dressoir. Bloemenpatronen, expressieve kleuren, zoals dit trendy, op de zon geïnspireerde mosterdgeel en een grote dosis optimistisch groen, zijn het beste recept voor een lentesetting in jouw interieur. Bekijk de laatste trends en laat je inspireren om ook te gaan veranderen!


Plantenpatronen<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

In de kleur van sieraden

    Na de felle kleuren van Pantone - Ultra Violet en Living Coral, is het tijd voor intensere, levendige kleuren in onze dagelijkse omgeving! Sterke kleuren, geïnspireerd door edelstenen, hypnotiseren en verrassen met hun rijkdom aan tinten. Omring jezelf in luxe en geef je muren kleur!<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Cactussen en andere vetplanten

    Cactussen en andere vetplanten zijn erg populair, niet alleen omdat ze zo gemakkelijk te onderhouden zijn. Diversiteit, interessante vormen en kleuren maken deze groenblijvende planten zeer decoratief, ook op de muren. Met planten kan het nooit te overdreven zijn! Kies voor patronen met vetplanten en omring jezelf met groen van de vloer tot aan het plafond!

<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

De ware kleur van de zon:
mosterdgeel

    Mis jij de zon ook? Ga dan voor decoraties in een modieuze, optimistische kleur! Warm geel met een gouden tint is de perfecte kleur van de voorjaarsverandering: het fleurt de ruimte op, voegt energie toe en maakt iedereen gelukkig, zelfs op een bewolkte dag. Wacht niet tot de zomer en haal de zon nu al in huis!

VERANDERING IS NOG NOOIT ZO SIMPEL GEWEESTHet echte leven speelt zich af in de keuken

Bekijk hoe anderen het deden