Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-40%
Verduisterend gordijn Een Japanse stijl naadloze tegel met exotisch gebladertepatroon in zacht bruin en zwart - Grafische Bronnen
  *Visualisatie van leveranciers
  8500€ 142-40%
  Afmeting (breedte x hoogte):
  140 x 250 CM
  Andere maten
  Verduisterend gordijn Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

  Auteur © L.Dep

  #FO112185873

  Verduisterend gordijn

  Huiselijke schuilplaats
  De luchtige, verduisterende gordijnen beschermen je huiselijk asiel en versieren het interieur met expressieve patronen.

  Effectieve verduistering
  De zon zou je niet langer voor de wekker wakker maken of ergeren tijdens het kijken naar je favoriete serie. De gordijnen werken perfect in de slaapkamer, woonkamer, maar ook in de kamer van je kind en elke kamer die een leuke afwisseling nodig heeft.

  Kwaliteit en duurzaamheid
  Duurzaam, ondoorzichtig materiaal legt patronen perfect bloot, en de hoge kwaliteit van de bedrukking en perfect gereproduceerde kleuren overtuigen door hun diepte.

  Gemakkelijke montage
  De glasgordijnen hebben een speciale opening voor een 4" gordijnroede. Bekleed je ramen met patronen – ze worden zo mooi als nooit tevoren!

  Details:
  Paneelafmeting: 140 cm x 250 cm
  Materiaal: 100% polyester
  Wasvoorschrift: zie etiket


  Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © L.Dep

  Materiaal monster: Verduisterend gordijn

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht