Plexiglas Print Deux jeunes dogues allemands (Great Dane) - Zoogdieren
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 29
Plexiglas Print Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © Dogs

#FO21644286

Plexiglas Print

Het spel van verschillende kleuren in verschillende formaten kan ons versteld doen staan. Laat dat jou ook overkomen! Ontdek een nieuwe manier van decoreren dankzij een originele afdruk op plexiglas.

Prachtige kleuren en een gevoel van diepte zijn de onvervangbare kenmerken van plexiglas. Het duurzame materiaal van 5mm dik is bestand tegen krassen en bevuiling. Je kan het overal ophangen waar je maar wilt en dan genieten van de uitmuntende kwaliteit van jouw afbeelding.

Extra opties: ophangsysteem
Voeg het ophangsysteem toe om zo makkelijk je plexiglas op te hangen. De elegante aluminium afstandshouders zijn de ideale manier om jouw afbeelding op te hangen.


Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © Dogs

Materiaal monster: Plexiglas Print

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 

Meest gezocht