Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-50%
Dekbedovertrek Decoratief patroon - Achtergrond
  6600€ 132-50%
  Afmeting (breedte x hoogte):
  140 x 200 CM
  Andere maten
  Dekbedovertrek Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  Auteur © elyomys

  #FO58505088

   Dekbedovertrek

   Gezellig en creatief
   Droom heerlijk weg onder het zachte beddengoed met patroon, dat je zelf kan kiezen! Nu kun je jongleren met patronen en kleuren, en je bed kan net als je stemming veranderen.

   Zacht materiaal
   De onderzijde van het dekbedovertrek is gemaakt van onbedrukte katoen en bovenzijde van zacht polyester met hoogwaardige print. Alles met elkaar zorgt voor je goede nachtrust, precies zoals dit mooi wiegeliedje uit je kindertijd.

   Scherpe kleuren
   Hoogwaardige print op de bovenkant van het overtrek geeft de kleuren perfect weer en maakt de patronen hypnotisch mooi. Kies het patroon van je dekbedovertrek, match de kussens en creëer de slaapkamer van je dromen!

   Details:
   Maten:
   140 cm x 200 cm
   200 cm x 200 cm
   Materiaal:
   Bovenzijde: polyester
   Onderzijde: onbedrukte katoen
   Wasvoorschrift: zie etiket


   Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


   • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

   Details

   Auteur: © elyomys

   Materiaal monster: Dekbedovertrek

   Heb je meer vragen? Neem contact op

   Dit laat ons opvallen

   Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

   We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

   Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

   Levering van personalisatie

   Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

   Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

   Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

   Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

    

   Meest gezocht