Zelfklevende Poster Yacht pictogram symbool in moderne laag poly stijl. Zomer vakantie of reizen vakantie achtergrond. Bedrijfs metafoor voor vrijheid en succes. - Grafische Bronnen
  *Visualisatie van leveranciers
  vanaf€ 31,20
  Zelfklevende Poster Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

  Auteur © jozefmicic

  #FO122490137

  Pixerstick

  Droom je van een interieur die in de 21e eeuw past? We begrijpen de drang om steeds dingen te veranderen en hebben daarom decoratie voor je die elke muur kan omtoveren en hem een tweede leven kan geven. Kies voor een Zelfklevende Pixerstick Poster die je zelfs elke dag ergens anders op kan plakken.

  Het zelfklevende materiaal dat vaak gebruikt kan worden is de ideale oplossen voor mensen die niet van verveling houden! De Pixerstick Poster van degelijk materiaal en ook nog eens bestand is tegen vouwen kan je makkelijk zelf ophangen en verplaatsen wanneer je maar wilt. Nu kan je je interieur elke dag aanpassen!


  Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © jozefmicic

  Materiaal monster: Zelfklevende Poster

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €150.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht