Zelfklevend behang, op maat gemaakt Dierlijk schapen grappig patroon cartoon achtergrond - Dieren
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 49
Pas patroondichtheid aan:
Zelfklevend behang, op maat gemaakt Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © Popmarleo

#FO174727452

Pixerstick

Ondanks dat het regerende thema alsmaar verandert, blijven motieven, ofwel herhaalde patronen, zeer populair. Behang laat je profiteren van hun potentieel en creëert een interieur dat past bij de nieuwste trends en tegelijkertijd is afgestemd op jouw voorkeuren en smaken. Selecteer een patroon, grootte en zelfs schaal, en kleed je muren in een uniek patroon!

Het matte, zelfklevende materiaal van het Pixerstick behang, is bestand tegen scheuren en vouwen. Ook is het moeiteloos zelf te monteren – je kunt het zelf opplakken en eraf halen, zo vaak als nodig is tot je het zelf perfect vindt. Vergeet lijm, folie en kwasten – je zult ze niet nodig hebben. Het is klaar met de ongebruikte resten van het materiaal en een te korte rol. Ontdek hoe eenvoudig het is en speel met je eigen visie van het interieur!

Schoonmaakadvies:  met een droog doekje.

Te gebruiken op:  glad oppervlak.

Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © Popmarleo

Materiaal monster: Zelfklevend behang, op maat gemaakt

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 

Meest gezocht

Zie meer