Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-40%
Verduisterend gordijn Naadloos Patroon. Hand getekend. Bloem. achtergrond ontwerp - Achtergrond
Product niet beschikbaar met het gekozen ontwerp
  vanaf8900€ 149-40%
  Verduisterend gordijn Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  Auteur © pacpumi

  #FO73131701

   Verduisterend gordijn

   Huiselijke schuilplaats
   De luchtige, verduisterende gordijnen beschermen je huiselijk asiel en versieren het interieur met expressieve patronen.

   Effectieve verduistering
   De zon zou je niet langer voor de wekker wakker maken of ergeren tijdens het kijken naar je favoriete serie. De gordijnen werken perfect in de slaapkamer, woonkamer, maar ook in de kamer van je kind en elke kamer die een leuke afwisseling nodig heeft.

   Kwaliteit en duurzaamheid
   Duurzaam, ondoorzichtig materiaal legt patronen perfect bloot, en de hoge kwaliteit van de bedrukking en perfect gereproduceerde kleuren overtuigen door hun diepte.

   Gemakkelijke montage
   De glasgordijnen hebben een speciale opening voor een 4" gordijnroede. Bekleed je ramen met patronen – ze worden zo mooi als nooit tevoren!

   Details:
   Paneelafmeting: 140 cm x 250 cm
   Materiaal: 100% polyester
   Wasvoorschrift: zie etiket


   Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


   • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

   Details

   Auteur: © pacpumi

   Materiaal monster: Verduisterend gordijn

   Heb je meer vragen? Neem contact op

   Dit laat ons opvallen

   Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

   We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

   Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

   Levering van personalisatie

   Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

   Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

   Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

   Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

    

   Meest gezocht