Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-40%
Transparant gordijn Vector naadloos patroon. Moderne stijlvolle hand getekende bloemen textuur met structuur van het herhalen van takken met bladeren en bessen. - Grafische Bronnen
  8900€ 149-40%
  Afmeting (breedte x hoogte):
  140 x 250 CM
  Andere maten
  Transparant gordijn Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  Auteur © Cinematic Boy

  #FO112974299

  Transparant gordijn

  Interieur vol kleuren
  Fijne gordijnen laten het licht binnen dat glinstert met de kleuren van een door je gekozen patroon. Een vloeiende cascade van kleurrijke motieven verandert elk interieur in een plek vol stijl.

  Rijkdom aan patronen
  Ofwel je nu op zoek naar een gordijn voor de slaapkamer, woonkamer, ofwel de kamer van je kind bent – vindt je zeker iets voor jezelf tussen de miljoenen beschikbare patronen.

  Kwaliteit en duurzaamheid
  Een lichtdoorlatend, duurzaam materiaal zorgt ervoor dat je ramen openstaan voor de wereld van de fantasie. Je wordt op de gordijnen op het eerste gezicht verliefd door de hoogwaardige print en perfect weergegeven kleuren.

  Gemakkelijk op te hangen
  De glasgordijnen hebben een speciale opening voor een 4" gordijnroede. Hang de gordijnen in je interieur en bewonder het ongewone gezicht aan je ramen!

  Details:
  Paneelafmeting: 140 cm x 250 cm
  Materiaal: 100% polyester
  Wasvoorschrift: zie etiket


  Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © Cinematic Boy

  Materiaal monster: Transparant gordijn

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht