Transparant gordijn Vector moderne naadloze kleurrijke meetkunde patroon, kleur abstract geometrische achtergrond, kussen veelkleurige print, retro textuur, hipster fashion design - Graphic Resources
  *Visualisatie van leveranciers
  € 94,80
  Afmeting (breedte x hoogte):
  140 x 250 CM
  Andere maten
  Transparant gordijn Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

  Auteur © sunspire

  #FO108472733

   Transparant gordijn

   Interieur vol kleuren
   Fijne gordijnen laten het licht binnen dat glinstert met de kleuren van een door je gekozen patroon. Een vloeiende cascade van kleurrijke motieven verandert elk interieur in een plek vol stijl.

   Rijkdom aan patronen
   Ofwel je nu op zoek naar een gordijn voor de slaapkamer, woonkamer, ofwel de kamer van je kind bent – vindt je zeker iets voor jezelf tussen de miljoenen beschikbare patronen.

   Kwaliteit en duurzaamheid
   Een lichtdoorlatend, duurzaam materiaal zorgt ervoor dat je ramen openstaan voor de wereld van de fantasie. Je wordt op de gordijnen op het eerste gezicht verliefd door de hoogwaardige print en perfect weergegeven kleuren.

   Gemakkelijk op te hangen
   De glasgordijnen hebben een speciale opening voor een 4" gordijnroede. Hang de gordijnen in je interieur en bewonder het ongewone gezicht aan je ramen!

   Details:
   Paneelafmeting: 140 cm x 250 cm
   Materiaal: 100% polyester
   Wasvoorschrift: zie etiket


   Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


   • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

   Details

   Auteur: © sunspire

   Materiaal monster: Transparant gordijn

   Heb je meer vragen? Neem contact op

   Terms of Sales provided by
   independent artists

   Dit laat ons opvallen

   Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

   We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

   Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

   Levering van personalisatie

   Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

   Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

   Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

   Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

    

   Meest gezocht