Tegelsticker Mosaic - stickers op de tegels - Mozaïek
*Visualisatie van leveranciers
€ 39
Stickerset
15 x 15 CM - 24 stuks
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © pixers

#PI100000003924

Tegelsticker

Excellente kwaliteit
Een ideale recreatie van kleuren, scherpte van het patroon, een dunne en goed afdekende coating van satijnafwerking - dit alles geeft de stickers het echte uiterlijk van tegels.

Makkelijke installatie
De stickers zijn in individuele zelfklevende vierkanten uitgesneden, waardoor je ze zeer precies kunt aanbrengen op het oppervlak. Je kunt ze gemakkelijk aanbrengen en ook weer verwijderen.

Ontzettend veel mogelijkheden
Je kunt de tegels naar eigen inzicht en visie ordenen en zo een uniek mozaïek creëren. Gebruik ze om oude tegels te renoveren of om een kleurrijk accent in een wit interieur aan te brengen. Het werkt overal, zelfs in de keuken en de badkamer. Ze zijn bestand tegen vlekken en kunnen eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek.

Details:
Elke set bestaat uit 24 stickers. De afmetingen van de individuele tegels zijn 15 x 15 cm.
De stickers zijn bestemd voor gebruik op gladde, schone en ontvette oppervlakken.


Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © pixers

Materiaal monster: Tegelsticker

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 

Meest gezocht