Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-50%
bloemen van de waterverf Stickerset - STICKERSETS
  vanaf1500€ 30-50%
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  Auteur © Anna Łukaszewska

  #PI1000011
   Stickersett

   Stickersets

   Details maken het geheel
   Stickersets zijn een innovatieve oplossing waarmee elk decoratief element van je interieur onderdeel kan zijn van een volledig gepersonaliseerde ruimte. De sets bestaan uit thematisch op elkaar afgestemde patronen die samen voor een geweldig effect zorgen.

   Duurzaam materiaal
   Muurstickers worden gemaakt van duurzaam materiaal, zijn zelfklevend en bestand tegen kreuken. Elk van de elementen wordt langs de omtrek geknipt (met een witte rand van maximaal 5 mm), waardoor de stickers overal te gebruiken zijn en je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan je omgeving.

   Installatie is zo makkelijk als kinderspel
   Het aanbrengen van de decoraties kan creatief en leuk zijn, iets waar zelfs de jongste familieleden graag aan meehelpen. Haal gewoon de stickers van het plakvel en breng ze vervolgens aan op een vlakke en schone ondergrond. De magie van personalisatie is dat iedereen het kan doen.....en nu is het mogelijk in een handomdraai!

   Voor iedereen
   Je zult vast wel iets leuks voor jezelf vinden tussen deze voorgestelde sets: de collectie bevat ook meer gedurfde of juist subtielere afbeeldingen. Haal inspiratie uit deze zorgvuldig geselecteerde motieven en verfris de uitstraling van je eigen huis binnen een paar minuten.

   Details:
   Materiaal: zelfklevend, mat folie. Elke sticker in de set wordt langs de randjes gesneden/geknipt met een marge van maximaal 5 mm. Hierbij blijft een kleine witte rand zichtbaar.


   Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


   • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

   Details

   Auteur: © Anna Łukaszewska

   Materiaal monster: Stickerset

   Heb je meer vragen? Neem contact op

   Dit laat ons opvallen

   Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

   We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

   Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

   Levering van personalisatie

   Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

   Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

   Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

   Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

    

   Meest gezocht