Pixerstick Sticker AltiGen zemin - Internet en netwerken
vanaf€ 29
Pixerstick Sticker Wijzig het materiaal
 • Milieuvriendelijk
 • 365 dagen retourneren
 • Gratis verzending

Auteur © ferhaterdem

#FO62019958

  Pixerstick

  Zou je elke keer ergens anders willen wonen? Pas op waar je voor wenst want je fantasie kan werkelijkheid worden! Pixerstick stickers kunnen elk oppervlak in je huis veranderen. Op deze manier kan je je huis zo inrichten als je zelf wilt.

  Het degelijke, matte materiaal kan je meerdere keren gebruiken op elk plat oppervlak dat een metamorfose nodig heeft. Doordat het bestand is tegen vocht en bevuiling kan je het zelfs in de lastigste ruimtes gebruiken. Start je verbeeldingskracht en ontdek de vreugde van veranderingen!

  Maximale breedte van een vel:  148 cm. In geval van een breder formaat zal de print uit meerdere stroken bestaan.

  Gebruiksaanwijzing

  Details aanschaffen

  Auteur: © ferhaterdem

  Product: Pixerstick Sticker

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Terms of Services provided by
  Green Capital Ltd

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen je positief te verrassen en volledig tevreden te stellen met de services van Pixers, dus geven we je maar liefst 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Je kunt kiezen voor onze standaard levering, waarbij je de bestelling binnen enkele dagen ontvangt, of voor onze express levering om de bestelling nog sneller in huis te hebben.

  Bezorgen

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   
  We bevelen aan om alleen te printen met de nieuwste en milieuvriendelijke HP Latex Printing technologie. Deze is geurvrij en is 100% veilig voor de gezondheid. Wij raden het af om de bestelde service af te drukken met een andere technologie.
  Gebruik de zoekmachine op de homepage – voer een trefwoord in, bijvoorbeeld New York en zie de zoekresultaten. In het menu vind je de geselecteerde voorstellen, die je vervolgens kan filteren op basis van onderwerp, het doel en de stijl.
  Je kunt je gekozen patroon aanpassen aan jouw wensen en voorkeuren. Op de ontwerppagina kun je de afmetingen aanpassen en er nog een extra kleureffect aan geven. Ook kun je beslissen over welk materiaal je wilt gebruiken voor de print. Na het bepalen van de afmetingen, verschijnt er een rechthoek met een streepjeslijn. Dit is de verhouding van de gekozen afmetingen. De print zal bestaan uit het gekozen fragment van de afbeelding, die je met de afmetingen aan hebt gegeven. Je kunt de frame verplaatsen en op de gewenste locatie zetten. Dit wordt automatisch opgeslagen wanneer je de bestelling aan je winkelmandje toevoegt.
  Ja. Afdrukken kan op alle beschikbare materialen van de kaart van het gekozen ontwerp. Andere materialen met hetzelfde patroon zijn te vinden in de sectie: “Ook beschikbaar als”.
  Natuurlijk. Neem contact op met onze klantenservice: contact@pixers.nl. Het bestand moet worden opgeslagen in het .jpg, .tiff formaat of in een vector-bestand: .pdf, .ai, .cdr, .eps.

  Ga er vanuit dat een minimum van 1500 pixels (px) overeenkomt met een 100cm print. Dat wil zeggen dat je uit een 1500x1500px bestand, een 100x100cm print kan ontvangen. Van een 3000x3000px bestand, ontvang je een 200x200cm print, enzovoort. Het is goed als een bestand een dpi van 300 heeft. Een grafisch ontwerper beoordeelt altijd het bestand.
  Elk patroon heeft een opgegeven maximale afdrukgrootte – deze informatie vindt u in de velden “breedte” en “hoogte”. Geef een afmeting die past binnen de maximale afmetingen – dit zorgt ervoor dat het beeldkwaliteit op het juiste niveau is. Als we geen maximale grootte hebben opgegeven, betekent dit dat de print van elke grootte kan zijn, zonder verlies van beeldkwaliteit.
  De levertijd hangt af van de gekozen bezorging en we rekenen vanaf de werkdag na de factuurpostdatum. Je wordt op de hoogte gehouden van de bestelstatus op het e-mailadres dat je op het bestelformulier in hebt gevuld.

  Een bestelling heeft de volgende vier fases:
  1. Geplaatst (we hebben de bestelling ontvangen).
  2. Betaald (we hebben de betaling ontvangen).
  3. In behandeling (de bestelling wordt afgedrukt).
  4. Verzonden.
  De print wordt verzonden in een veilige buis door het koeriersbedrijf DHL. Op de verzenddatum ontvang je een e-mail met een nummer om je pakket te volgen.
  Helaas is dit niet mogelijk. Wij verwerken een bestelling na de betaling. Bij het plaatsen van een bestelling heb je meerdere betaalmogelijkheden.
  Nee. Grote oppervlakken delen we in kleinere, gelijke delen (stroken). De maximale breedte van een strook staat vermeldt op de pagina van het gekozen ontwerp.

  Als je speciale wensen hebt over het splitsen van het ontwerp, schrijf dit dan als commentaar bij de bestelling of e-mail ons: contact@pixers.nl.
  Elk patroon heeft een opgegeven maximale grootte op de patroonkaart. Geef de afmetingen die binnen de maximale afmetingen passen – dit garandeert een goede beeldkwaliteit. Als we geen maximale grootte hebben opgegeven, betekent dit dat de print van elke grootte kan zijn, zonder verlies van beeldkwaliteit.
  Dit zijn muurstickers – zonder achtergrond (muur tatoeage). Het patroon moet op een witte achtergrond staan, zodat we het uit kunnen snijden.
  Deze optie houdt in dat de lijm op de bedrukte zijde van de sticker staat, dus het is de perfecte oplossing voor glas/plexiglas. De frontstick optie is voor raam- en glasstickers (in dit geval is de lijm op de onbedrukte zijde van de sticker, maar is de afbeelding in spiegelbeeld. Dit betekent dat als je de sticker op de buitenkant van het glas plaatst, je een frontstick effect krijgt als je door het glas kijkt.)
  Stickers voor ramen en glas zijn op zo’n folie afgedrukt.
  De kleuren zijn doorschijnend en de witte prints zijn helemaal transparant.
  De Pixerstick sticker kan op elk glad oppervlak geplakt worden. De overige stickers kun je plakken zoals in de naam vermeld is, bijvoorbeeld op een koelkast of kast.
  Je krijgt korting als je je inschrijft bij de nieuwsbrief van Pixers.