Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-25%
Handgeschilderde vetgedrukt patroon met driehoeken Rugzakken - Grafische Bronnen
  vanaf3700€ 49-25%
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  Auteur © Daria Rosen

  #FO137347031

  Rugzakken

  Touw-rugzak is een compromis tussen zware materialen, capaciteit en een mooi uiterlijk. Deze rugzakken zijn licht van gewicht, maar je kunt er nog veel dingen in verpakken. Er is geen verschil tussen mannen- en vrouwenrugzakken, ze zijn veelzijdig en voegen een beetje speling toe aan de dagelijkse styling. Ze kunnen met succes worden gebruikt als sportrugzakken en een onvervangbare aanvulling, waarin je gemakkelijk A4-formaat spullen of een laptop kunt plaatsen. Opgevouwen nemen ze weinig ruimte in beslag, maar dankzij goed gekozen materialen kunt u ze gemakkelijk schoonmaken. Het personaliseren van uw rugzak met het ontwerp van uw keuze houdt de hoogste drukstandaarden in stand. 100% katoen staat garant voor levendige en natuurlijke kleuren, die zelfs de meest veeleisende kleuren zeker zullen bevredigen. Beslis vandaag nog welk thema altijd bij u zal zijn! Dit is waar de streetwear mode op leeft!

  Afmetingen: (S) 26 x 32cm ; (M) 28 x 38cm ; (L) 35 x 45cm.

  Onthoud :) U koopt een unieke personalisatiedienst die u op elke manier kunt gebruiken ter ondersteuning van kunstenaars uit de hele wereld, voor wie de samenwerking met ons een van de bronnen van levensonderhoud is!

  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © Daria Rosen

  Materiaal monster: Rugzakken

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht