Raamsticker Rooster patroon - Thema's
*Visualisatie van leveranciers
€ 19
Afmeting (breedte x hoogte):
50 x 100 CM
Andere maten
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © sergey titov

#FO29291160

Raamsticker

Zou je soms door het raam willen kijken en een andere wereld willen zien? Nu kan je jouw uitzicht oneindig aanpassen, de regen verbannen en de grijze dagen kleur geven. De raamstickers kunnen de werkelijkheid positief inkleuren! Probeer het ook!

De sticker is gemaakt van zacht PVC-folie dat lijkt op glas-in-lood. De achtergrond is niet helemaal doorzichtig. Je kunt het oppervlak met een vochtige doek schoonmaken. Creëer jouw eigen uitzicht met je lievelingskleuren, zelfs als het achter de ramen saai en grauw is.

Houd er bij het selecteren van een patroon rekening mee dat de witte en lichtgekleurde stickerelementen doorzichtig zijn.

Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © sergey titov

Materiaal monster: Raamsticker

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 

Meest gezocht