PVC Print Scandinavisch geometrische modern naadloos patroon - Grafische Bronnen
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 19
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © Claudia Balasoiu

#FO115845025

PVC Print

Wil je je interieur subtiel veranderen? We hebben een geweldig idee voor je! Vul jouw ruimte met platen die elke keer een glimlach op je gezicht zullen toveren.

Het lichte maar duurzame materiaal heeft een breed scala aan gebruiksmogelijkheden en past op elke plek in elke stijl. Een afbeelding op PVC kan je ophangen, vastlijmen of neerzetten waar je maar wilt. Het degelijke en gladde oppervlak maakt dat het makkelijk is schoon te maken. Kies daarom snel je afbeelding om jouw interieur een draai te geven.

Extra opties:

Lamineren - heb je een afbeelding nodig die bestand is tegen vocht, bijvoorbeeld in de badkamer of keuken? Kies dan voor lamineren! Zo krijg je een extra beschermlaag en kan je je afbeelding met een natte doek afnemen

Ophangsysteem - voeg het ophangsysteem toe om zo makkelijk je plexiglas op te hangen. De elegante aluminium afstandshouders zijn de ideale manier om jouw afbeelding op te hangen.


Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © Claudia Balasoiu

Materiaal monster: PVC Print

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 

Meest gezocht