Print op glas Vintage speelkaart vector illustratie van de aas van diamanten - Hobby's en Vrije tijd
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 39
Print op glas Wijzig het materiaal
 • Milieuvriendelijk
 • 365 dagen retourneren
 • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © TeddyandMia

#FO93433624
  Print op glas

  Print op glas

  Unieke dieptewerking
  Op glas geprinte afbeeldingen worden gekenmerkt door een unieke dieptefocus en natuurlijke glans. De kleuren zijn intens en verzadigd en de patronen - dankzij een ideaal glad oppervlak - charmeren iedereen met hun uitgesprokenheid.

  Prestaties van hoge kwaliteit
  Prints op glas worden gekenmerkt door duurzame kleuren, vocht- en krasbestendigheid. De geschuurde, matte randen benadrukken de natuurlijke diepte van de kleuren. Bij grotere prints wordt het glas gehard om de decoraties extra te beschermen.

  Klaar om op te hangen
  Afstandhouders van schuim zijn op de achterkant van elke print gelijmd, die zo de gelijke afstand tussen de decoratie en de muur verzekeren, net als de speciale metalen haken die voor een gemakkelijke installatie zorgen.

  Veilige levering
  Je ontvangt de print op glas veilig verpakt in een duurzame kartonnen doos met randen van golfkarton, waardoor de decoratie tijdens het transport wordt beschermd.

  Details:
  Materiaal - 4 mm niet-gehard glas; bij prints met een lengte van meer dan 60 cm wordt het glas extra gehard
  Afmetingen - 20x30 cm min, max. 120x80 cm
  Gewicht van het pakket - tussen 1 en 18 kg, afhankelijk van de afmetingen


  Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © TeddyandMia

  Materiaal monster: Print op glas

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht