Poster Roos in een hand - Thema's
  *Visualisatie van leveranciers
  vanaf€ 26,00
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

  Poster

  Excellente kwaliteit van de patronen
  De moderne printtechnologie reproduceert de kleuren perfect, waardoor de fotografische kwaliteit en de scherpte van de afbeelding behouden blijft.

  Duurzaamheid van het materiaal
  Kwalitatief goed en dik papier dat 240g/m2 weegt garandeert de duurzaamheid en zorgt ervoor dat de posters zich perfect aan de muur hechten en net zo perfect blijven zitten in een lijst of achter een glasplaat.

  Semi-matte afwerking
  Subtiel, glanzend materiaal reflecteert zachtjes het licht, waardoor de kleuren levendig worden en de poster de aandacht trekt met fantastische helderheid.

  Volledig aanbod aan lijsten
  Je poster komt meer tot zijn recht als decoratie als je een lijst kiest die bij de afbeelding past. Om dit te doen, ga je naar het gedeelte “Ook beschikbaar als” en kies "Ingelijste poster”.

  Details:
  Materiaal - duurzaam papier dat 240g/m2 weegt
  Horizontale, verticale poster - grootte tot 100x180 cm
  Vierkante poster - grootte tot 100x100 cm

  Details

  Auteur: © Alena Kozlova

  Materiaal monster: Poster

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €150.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht