Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-50%
Poster Glacier vulkaan Nevado del Ruiz, Los Nevados Parque Nacional Nat - Bergen
  vanaf1900€ 37-50%
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  Poster

  In de Pixers online shop bieden wij mooie posters in een uitstekende kwaliteit. In ons assortiment vindt je muurposters, designposters, kunstposters, originele en populaire posters, filmposters, ingelijste poster, moderne posters, kunstwerk, posters in Scandinavisch design, posters voor kunstliefhebbers, posters van bomen, planten, dieren, wereldkaarten voor verschillende interieurstijlen.


  TRENDY POSTERS VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

  Dankzij de nieuwste druktechnologie worden de kleuren van onze posters perfect weergegeven. Dit garandeert een fotorealistische beeldkwaliteit en scherpte. De posters worden gedrukt op hoogwaardig, dik papier met een gewicht van 240g/m2, zodat ze duurzaam zijn en perfect aan de muur hechten. De semi-matte afwerking van de posters reflecteert het licht zachtjes, zodat de kleuren levendig en scherp zijn en precies het juiste karakter geven aan het interieur.


  DECOREREN MET TRENDY POSTERS IN VERSCHILLENDE MATEN

  Posters zijn de perfecte wanddecoratie om een interieur te transformeren en passen in elke kamer: kinderkamer, slaapkamer en woonkamer. Met posters krijgen zelfs lege muren een eigen karakter. Met grote posters of een enkele moderne poster kan je de uitstraling van een kamer gemakkelijk veranderen. Muurposters passen zowel in elegante opstellingen in glamourstijl alsook in minimalistische Scandinavische interieurs.


  GROOT ASSORTIMENT POSTERS IN VERSCHILLENDE MATEN

  Een poster van Pixers is eenvoudig op te hangen aan je muur. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen en motieven. Er zijn ook verschillende soorten lijsten beschikbaar. Kies je favoriete posters voor je eigen gallery wall en laat je persoonlijkheid zien.


  HOOGWARDIG PREMIUM PAPIER

  Koop de mooiste posters online bij Pixers en creëer je eigen privégalerij thuis. Het is een geweldig decoratie idee voor elke muur van je woonkamer of slaapkamer. Wij zijn ervan overtuigd dat je nog lang zult genieten van de buitengewone stijl van onze posters!

  Details

  Auteur: © Toniflap

  Materiaal monster: Poster

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht