Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-40%
Pluche deken Minions - Thema's
Product niet beschikbaar met het gekozen ontwerp
  vanaf8400€ 140-40%
  Pluche deken Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  Auteur © illyliu4

  #PI582

   Pluche deken

   Zacht en warm
   Zelfs je lievelingsknuffel was niet zo zacht als onze pluche deken! Ideaal voor luieren op de bank, slapen of ontspannen in de tuin tijdens de zon zich achter de wolken verbergt.

   Universele woonaccessoires
   Het past goed in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en kan gebruikt worden als beddensprei of extra kleed.

   Kwaliteit en diepte van de kleuren
   Pluizig, zacht materiaal zal je jarenlang van dienst zijn. Hoogwaardige print en uitstekende kleurweergave maken van de deken een onmisbaar onderdeel van je interieurontwerp. Omring jezelf met de zachtheid en patronen!

   Details:
   Maten:
   120 cm x 140 cm
   120 cm x 150 cm
   130 cm x 180 cm
   150 cm x 200 cm
   Materiaal: pluche polyester
   Wasvoorschrift: zie etiket


   Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


   • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

   Details

   Auteur: © illyliu4

   Materiaal monster: Pluche deken

   Heb je meer vragen? Neem contact op

   Dit laat ons opvallen

   Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

   We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

   Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

   Levering van personalisatie

   Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

   Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

   Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

   Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

    

   Meest gezocht