Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-50%
Muursticker Originele tekening van Fox met bloemen hoofd krans. Geïsoleerd op een witte achtergrond. - iStaging
  vanaf1700€ 34-50%
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  Muursticker

  Wil je dat jouw interieur nieuwe vormen aanneemt? Realiseer dat op een makkelijke en snelle manier! Een boeiend motief, een goed gekozen kleur, een intrigerend motief: kies een sticker die elke ruimte uniek maakt. In de kinderkamer zorgt de sticker voor lol bij jouw kleintje vanaf het moment dat de sticker is opgeplakt. Met een sticker handgemaakt en speciaal voor jouw muur zal elke muur enig in zijn soort zijn.

  Het degelijke, matte materiaal is bestand tegen vocht, scheuren en vouwen, dus kan je de sticker makkelijk plakken waar je maar wilt. Gebruik de op de beeldcontouren uitgesneden sticker om een muur te creëren die niemand anders heeft!

  Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © victoria_novak

  Materiaal monster: Muursticker

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht