Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-35%
Lichaamskussen Abstract gekrabbelpatroon - Grafische Bronnen
Product niet beschikbaar met het gekozen ontwerp
  vanaf7000€ 107-35%
  Lichaamskussen Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  Auteur © Iveta Angelova

  #FO98577359

  Lichaamskussen

  Ontspanning en comfortabele slaap
  Een groot, langwerpig kussen is iets dat in je slaapkamer ontbreekt! Door zijn vorm en grootte is ons product tegelijkertijd een perfecte blinkvanger en een comfortabel kussen, speciaal aanbevolen voor degenen die aan de zijkant slapen.

  Gepersonaliseerde set
  Nu kun je ook de kussen aan je interieur aanpassen! Combineer het met een dekbedovertrek en maak je eigen, gepersonaliseerd bedlinnen.

  Stevige afwerking
  Het kussen is gemaakt van zacht, aangenaam aanvoelende stof - precies voor de slaapkamer of kamer van je kind. Dankzij hoge kwaliteit drukwerk zijn de kleuren levendig en duurzaam en het kussen vormt een perfecte perfecte aanvulling op elk interieur. Maak je appartement nog gezelliger met met een flinke stapel kussens!
  Bedrukking: dubbelzijdig.

  Details:
  Afmetingen: 120 cm x 40 cm
  Materiaal:
  Bovenzijde: 100% pluche polyester
  Vulling: 100% polyester
  Wasvoorschrift: zie etiket


  Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © Iveta Angelova

  Materiaal monster: Lichaamskussen

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht