Laptop Sticker Oude Kaart van de Wereld in Hemisferen - Thema's
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 15
Laptop Sticker Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Laptop sticker

Vind je ook niet dat je laptop die je dagelijks gebruikt het verdient om origineel versierd te worden? Je lievelingskleur, een leuke print – het zijn de kleine dingen die het doen! Kies voor een kleine versiering die jouw laptop echt jouw laptop maakt.

De sticker van mat materiaal die je kan veranderen wanneer je wilt, is een makkelijke manier om je apparaat op je favoriete manier te versieren. De sticker is aan de maat van jouw laptop aangepast en zal zo eventuele beschadigingen verbergen. Zo krijgt je laptop een tweede leven! Je kan je laptop zelfs elke dag een ander uiterlijk geven!

Manier van schoonmaken: met een droog doekje.


Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © RTimages

Materiaal monster: Laptop Sticker

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 

Meest gezocht