Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-40%
Kussensloop Vector geometrische blad naadloze patroon. abstracte bladeren textuur. - Grafische Bronnen
Product niet beschikbaar met het gekozen ontwerp
  vanaf3100€ 52-40%
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  Auteur © Mangata

  #FO195637625

   Kussenloop

   Personalisatie zonder grenzen
   Personaliseer je interieur van de linnengoed tot aan het plafond! Verplaats het motief van de muur naar de kussens in je slaapkamer en pas alle interieurelementen aan elkaar en aan eigen smaak.

   Kwaliteit van de materialen
   De kussens zijn gemaakt van zachte, hoogwaardige stof, die vooral gekenmerkt wordt door duurzaamheid. Hierdoor kunt u langer genieten van een zeer goede kleurweergave dan bij normale afdrukken.

   Onbeperkte mogelijkheden
   Je kun meerdere kussens met hetzelfde patroon kiezen of de uitdaging aannemen en je eigen gepersonaliseerde set samenstellen. Het hangt allemaal af van jou en je fantasie!
   Bedrukking: dubbelzijdig.

   Details:
   Afmetingen:
   40 cm x 40 cm
   50 cm x 50 cm
   80 cm x 70 cm
   Materiaal: 100% polyester
   Wasvoorschrift: zie etiket


   Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


   • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

   Details

   Auteur: © Mangata

   Materiaal monster: Kussensloop

   Heb je meer vragen? Neem contact op

   Dit laat ons opvallen

   Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

   We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

   Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

   Levering van personalisatie

   Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

   Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

   Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

   Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

    

   Meest gezocht