Koelkaststicker Grappig hanen, naadloze vector patroon - Religie en Cultuur
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 15
Koelkaststicker Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © lubovchipurko

#FO126917741

Koelkaststicker

Het is tijd voor een keukenmetamorfose! Eindelijk kan je koelkast deel uitmaken van de decoratie in jouw koninkrijk van smaken. De stickers op jouw koelkast kan je steeds verplaatsen en veranderen waardoor je steeds met nieuwe inspiratie kan koken. Pas je koelkast aan jouw stijl aan en zorg er zo voor dat er een heerlijke sfeer in je keuken heerst.

Het degelijke, matte materiaal, dat bestand is tegen vocht en bevuiling kan goed gebruikt worden op de plek waar nieuwe kleuren, geuren en smaken ontstaan. Je kan de sticker makkelijk zelf opplakken. Transformeer je koelkast tot een origineel kunstwerk en proef de nieuwe trends in jouw keuken!

Manier van schoonmaken: met een nat doekje

Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © lubovchipurko

Materiaal monster: Koelkaststicker

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 

Meest gezocht