Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-40%
Abstraction Loft stijl modern Katoen tassen -
Product niet beschikbaar met het gekozen ontwerp
  vanaf5900€ 99-40%
  Katoen tassen Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  Auteur © tkresao8

  #PI00112286

   Baumwolltaschen

   Katoenen tassen moeten ons bij elke aankoop vergezellen. Het is een herbruikbare tas die we jarenlang kunnen gebruiken, wat de negatieve impact op het milieu vermindert. Ter vergelijking: de gemiddelde tijd dat een plastic zak wordt gebruikt is om de aankopen uit de winkel te vervoeren. Nu kunnen we het samen en in de beste stijl veranderen! U kunt het uiterlijk van de tas personaliseren door een patroon te kiezen uit honderdduizenden werken van kunstenaars.

   Details:
   Afmetingen:
   40 cm x 90 cm

   Onthoud :) U koopt een unieke personalisatiedienst die u op elke manier kunt gebruiken ter ondersteuning van kunstenaars uit de hele wereld, voor wie de samenwerking met ons een van de bronnen van levensonderhoud is!

   • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

   Details

   Auteur: © tkresao8

   Materiaal monster: Katoen tassen

   Heb je meer vragen? Neem contact op

   Dit laat ons opvallen

   Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

   We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

   Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

   Levering van personalisatie

   Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

   Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

   Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

   Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

    

   Meest gezocht