Kaststicker Fern naadloze achtergrond - Bloemen en planten
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 15
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © maritime_m

#FO108305234

Kaststicker

Hoeveel schatten bewaar jij in je kasten? Zijn het inbouwkasten? Kasten met schuifdeuren of juist niet? Het maakt niet uit welke kast wat voor je bewaart. Nu kan je ze met kleuren en prints bewerken die jouw interieur aanvullen.

Het duurzame, matte materiaal dat bestand is tegen vocht en bevuiling transformeert jouw kasten in de slaapkamer, garderobe of gang. Je kan de sticker makkelijk opplakken en met een natte doek afnemen. Kies je sticker en verander jouw kast in een decoratiestuk dat nooit zal vervelen!

Wil je een sticker die je hele kast bedekt? Laat het ons weten door een opmerking bij je bestelling te plaatsen, dan snijden wij de sticker bij tot de precieze afmetingen die je hebt aangegeven.

Manier van schoonmaken: met een nat doekje

Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © maritime_m

Materiaal monster: Kaststicker

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 

Meest gezocht