Ingelijste Poster Jongen in een rode dop met een witte octopus -
  *Visualisatie van leveranciers
  vanaf€ 44,40
  Ingelijste Poster Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

  Auteur © Malina

  #PI1000000000026

   Ingelijste Poster

   Excellente kwaliteit van de patronen
   De moderne printtechnologie reproduceert de kleuren perfect, waardoor de fotografische kwaliteit en de scherpte van de afbeelding behouden blijft.

   Duurzaamheid van het materiaal
   Kwalitatief goed en dik papier dat 240g/m2 weegt garandeert de duurzaamheid en zorgt ervoor dat de posters zich perfect aan de muur hechten en net zo perfect blijven zitten in een lijst of achter een glasplaat.

   Semi-matte afwerking
   Subtiel, glanzend materiaal reflecteert zachtjes het licht, waardoor de kleuren levendig worden en de poster de aandacht trekt met fantastische helderheid.

   Stevige lijst
   Lichte, stijlvolle lijsten in verschillende kleuren beschermen het oppervlak van de poster tegen stof en andere soorten verontreiniging.

   Met zorg voor details
   Een passe-partout van wit karton is een optionele aanvulling voor de lijst en een bijzondere manier om het geselecteerde patroon te belichten.

   Details:
   Materiaal - duurzaam papier dat 240g/m2 weegt
   Horizontale, verticale poster - grootte tot 100x180 cm
   Houten lijsten in de volgende kleuren: bruin, zwart
   Aluminium lijsten in de volgende kleuren: zilver, zwart


   Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


   • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

   Details

   Auteur: © Malina

   Materiaal monster: Ingelijste Poster

   Heb je meer vragen? Neem contact op

   Dit laat ons opvallen

   Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

   We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

   Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €150.

   Levering van personalisatie

   Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

   Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

   Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

   Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

    

   Meest gezocht