Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-50%
Ingelijste Poster Boksen strijd - Vechtsporten
  vanaf2700€ 54-50%
  Ingelijste Poster Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  INGELIJSTE POSTER

  Bij Pixers vindt je stijlvolle ingelijste posters die je interieur perfect aanvullen. Wij bieden een breed assortiment ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Decoreer je muren met kunstwerken, posters in een houten lijst of aluminium lijst, posters in Scandinavische stijl. Met behulp van onze ingelijste posters kunt je de ruimte van je dromen creëren.


  INGELIJSTE POSTERS VAN HOGE KWALITEIT

  Als je je schilderij nog mooier wilt maken, kun je een ingelijste poster bestellen. Kies de optie passe partout in een houten of aluminium lijst in zwart of wit en geniet van je gepersonaliseerde poster. Tussen de meer dan een miljoen foto's met verschillende motieven en kleuren vindt je zeker iets dat bij je persoonlijkheid past.


  INGELIJSTE POSTERS VOOR INTERIEURDECORATIE

  Onze posters worden gedrukt op 240g/m2 zwaar papier, waardoor ze sterk zijn en ideaal om aan de muur te kleven. Dankzij de halfmatte afwerking reflecteren de posters zachtjes het licht, waardoor ze nog meer diepte en karakter krijgen. Ingelijste posters zien er netjes uit en hangen strak aan de muur!


  MOOIE POSTER IN EEN BETAALBARE PRIJS

  Ingelijste posters zijn een mooie decoratie in elke kamer: slaapkamer, woonkamer en kinderkamer. Door posters uit onze collectie creëert je een originele wanddecoratie in je huis. Transformeer je interieur met behulp van onze posters! Bekijk ons aanbod, dat naast posters ook behangen, fotobehangen en schilderijen omvat.

  Details

  Auteur: © -Misha

  Materiaal monster: Ingelijste Poster

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht