Ingelijste Afbeelding Behang in de stijl van barok. een naadloze vector achtergrond. wit en roze bloemenornament. grafisch patroon voor stof, behang, verpakking. sierlijke damast bloem ornament - Grafische Bronnen
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 39
Ingelijste Afbeelding Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © ELENA

#FO205186508

Ingelijste Afbeelding

De platen aan de muur kunnen veel verhalen vertellen. Daarnaast kan je ook denken aan klassieke elegantie gecombineerd met het moderne minimalisme wat resulteert in een mooie chique ingelijste wandplaat. Er is niks makkelijkers! De simpelste ideeën kunnen de meest verrassende en indrukwekkende effecten creëren. Kies jouw afbeelding en je zal het zien!

De eerste stap naar succes is het gebruiken van kwalitatief materiaal in combinatie met goede kleuren. Kies een lijst en een passe-partout voor je afbeelding die het beste van hem naar boven brengt en zo is je eigen creatie klaar!

Extra opties: passe-partout
Heeft jouw afbeelding een speciale omlijsting nodig die zijn karakter nog beter weergeeft? Kies dan voor een passe-partout om een bijpassende achtergrond te creëren.


Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © ELENA

Materiaal monster: Ingelijste Afbeelding

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 

Meest gezocht