Vinyl Fotobehang Vogels, orchideeën en 's nachts jungle naadloze achtergrond - Dieren
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 29
Vinyl Fotobehang Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Vinyl fotobehang

Heeft jouw kamer een snelle make-over nodig? Dat is heel makkelijk! Realiseer elk idee op je muur en creëer zo je eigen droomomgeving binnen jouw vier muren. Je zal zien hoe snel je je in je droomwoning bevindt.

Dit fotobehang van satijnen, duurzaam en milieuvriendelijk materiaal kan je gemakkelijk zelf plaatsen. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang. Haal nieuwe en frisse energie snel in huis door je ideale fotobehang te bestellen.

Schoonmaakadvies:  met een droog doekje.

Te gebruiken op:  gladde en gelijke muren.

Extra opties: lamineren
Heb je fotobehang nodig dat bestand is tegen vocht, bijvoorbeeld in de badkamer of keuken? Kies dan voor lamineren! Zo krijg je een extra beschermlaag en kan je je fotobehang met een natte doek afnemen.

Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © berry2046

Materiaal monster: Vinyl Fotobehang

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 

Meest gezocht