Vinyl Fotobehang Art geometrische achtergrond - Canvas Prints Sold
*Visualisatie van leveranciers
€ 218
Afmeting (breedte x hoogte):
300 x 250 CM
Andere maten
Vinyl Fotobehang Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Vinyl fotobehang

Heeft jouw kamer een snelle make-over nodig? Dat is heel makkelijk! Realiseer elk idee op je muur en creëer zo je eigen droomomgeving binnen jouw vier muren. Je zal zien hoe snel je je in je droomwoning bevindt.

Dit fotobehang van satijnen, duurzaam en milieuvriendelijk materiaal kan je gemakkelijk zelf plaatsen. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang. Haal nieuwe en frisse energie snel in huis door je ideale fotobehang te bestellen.

Schoonmaakadvies:  met een droog doekje.

Te gebruiken op:  gladde en gelijke muren.

Extra opties: lamineren
Heb je fotobehang nodig dat bestand is tegen vocht, bijvoorbeeld in de badkamer of keuken? Kies dan voor lamineren! Zo krijg je een extra beschermlaag en kan je je fotobehang met een natte doek afnemen.

Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © theromb

Materiaal monster: Vinyl Fotobehang

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 
We bevelen aan om alleen te printen met de nieuwste en milieuvriendelijke HP Latex Printing technologie. Deze is geurvrij en is 100% veilig voor de gezondheid. Wij raden het af om de bestelde service af te drukken met een andere technologie.
Gebruik de zoekmachine op de homepage – voer een trefwoord in, bijvoorbeeld New York en zie de zoekresultaten. In het menu vind je de geselecteerde voorstellen, die je vervolgens kan filteren op basis van onderwerp, het doel en de stijl.
Je kunt je gekozen patroon aanpassen aan jouw wensen en voorkeuren. Op de ontwerppagina kun je de afmetingen aanpassen en er nog een extra kleureffect aan geven. Ook kun je beslissen over welk materiaal je wilt gebruiken voor de print. Na het bepalen van de afmetingen, verschijnt er een rechthoek met een streepjeslijn. Dit is de verhouding van de gekozen afmetingen. Je ontvangt dit gemarkeerde en gemarkeerde gedeelte van de foto als een eindeffect.. Je kunt de frame verplaatsen en op de gewenste locatie zetten. Dit wordt automatisch opgeslagen wanneer je de bestelling aan je winkelmandje toevoegt.
Ja. Je kunt alle beschikbare materialen selecteren voor het gekozen ontwerp. Andere materialen met hetzelfde patroon zijn te vinden in de sectie: “Ook beschikbaar als”. Je kunt ook de optie "Wijzig materiaal" gebruiken die je onder de knop "Aanpassen en kopen" vindt.
Natuurlijk. Neem contact op met onze klantenservice: contact@pixers.nl. Het bestand moet worden opgeslagen in het .jpg, .tiff formaat of in een vector-bestand: .pdf, .ai, .cdr, .eps.

Ga er vanuit dat een minimum van 1500 pixels (px) overeenkomt met een 100cm print. Dat wil zeggen dat je uit een 1500x1500px bestand, een 100x100cm print kan ontvangen. Van een 3000x3000px bestand, ontvang je een 200x200cm print, enzovoort. Het is goed als een bestand een dpi van 300 heeft. Een grafisch ontwerper beoordeelt altijd het bestand.
Elk patroon heeft een opgegeven maximale grootte – deze informatie vindt u in de velden “breedte” en “hoogte”. Geef een afmeting die past binnen de maximale afmetingen – dit zorgt ervoor dat het beeldkwaliteit op het juiste niveau is. Als we geen maximale grootte hebben opgegeven, betekent dit dat de afbeelding van elke grootte kan zijn, zonder verlies van beeldkwaliteit.
De verwerkingstijd van de bestelling is 9 werkdagen en wordt gerekend vanaf de volgende werkdag na de dag van betaling van de bestelling. Je wordt op de hoogte gehouden van de bestelstatus op het e-mailadres dat je op het bestelformulier in hebt gevuld. Een bestelling heeft de volgende vier fases:

Een bestelling heeft de volgende vier fases:
1. Geplaatst (we hebben de bestelling ontvangen).
2. Betaald (we hebben de betaling ontvangen).
3. In behandeling (de bestelling wordt verwerkt).
4. Verzonden.
De bestelling wordt verzonden in een veilige buis of doos door het koeriersbedrijf DPD. Op de verzenddatum ontvang je een e-mail met een nummer om je pakket te volgen.
Helaas is dit niet mogelijk. Wij verwerken een bestelling na de betaling. Bij het plaatsen van een bestelling heb je meerdere betaalmogelijkheden.
Nee. Grote oppervlakken delen we in kleinere, gelijke delen (stroken). Als je de het wilt splitsen, schrijf dit dan als commentaar bij de bestelling of e-mail ons: contact@pixers.nl.
Elk patroon heeft een opgegeven maximale grootte op de patroonkaart. Geef de afmetingen die binnen de maximale afmetingen passen – dit garandeert een goede beeldkwaliteit. Als we geen maximale grootte hebben opgegeven, betekent dit dat het van elke grootte kan zijn, zonder verlies van beeldkwaliteit.
Afwasbaar Fotobehang is het meest waterdicht. Het oppervlak ervan is bedekt met een laminaat bestand tegen vocht en vuil. Het kan met een natte doek schoon worden gemaakt.
Alle materialen van de fotobehangen zijn mat.
Fotobehang kun je op muren plakken. Het oppervlak moet gelijk, glad en vetvrij zijn. Op een ruwe gipsmuur kun je het beste bedekken met een grondlaag. Een uitzondering is het Pixerstick fotobehang. Dit kun je op elk vlak oppervlak plakken.
Bij grotere formaten is het handig om bijvoorbeeld 2cm aan elke zijde extra te nemen. Muren zijn niet altijd gelijk en de meting kan onnauwkeurig zijn; iets wat vaak gebeurt bij grote oppervlakten. Het is beter om meer materiaal te hebben om mee te werken, dan te weinig.
Je krijgt korting als je je inschrijft bij de nieuwsbrief van Pixers.

Meest gezocht