Decoratief sierkussen Naadloze vector bloemmotief met blauwe en koraal roze tinten van kleuren die kunnen worden gebruikt voor uw wallpapers, achtergronden, achtergrondafbeeldingen, patronen van de stof, kledingafdrukken, etiketten, ambachten en anderen - Grafische Bronnen
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 29
Decoratief sierkussen Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © Karmina

#FO189828488

Decoratief sierkussen

Personalisatie zonder grenzen
Personaliseer je interieur van de linnengoed tot aan het plafond! Verplaats het motief van de muur naar de kussens in je woonkamer en pas alle interieurelementen aan elkaar en aan eigen smaak aan.

Eenvoudige en opvallende verandering
Kussens ter decoratie zijn de eenvoudigste manier om het interieur te veranderen. Slechts een paar kleuraccenten en de bank of fauteuil ziet er als nieuw uit.

Kwaliteit en functionaliteit
Zachte, duurzame stoffen, perfect weergegeven kleuren en hoge kwaliteit drukwerk zorgen ervoor dat onze kussens je favoriete decoratie worden. Het kussen wordt al met binnenvulling geleverd - een instant sfeermaker!

Onbeperkte mogelijkheden
Je kun meerdere kussens met hetzelfde patroon kiezen of de uitdaging aannemen en je eigen gepersonaliseerde set samenstellen. Het hangt allemaal af van jou en je fantasie!
Bedrukking: dubbelzijdig.

Details:
Afmetingen:
40 cm x 40 cm
50 cm x 50 cm
80 cm x 70 cm
Materiaal:
Bovenzijde: 100% polyester
Vulling: 100% polyester
Wasvoorschrift: zie etiket


Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © Karmina

Materiaal monster: Decoratief sierkussen

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 

Meest gezocht