Canvas Naadloze geometrische patroon met blokjes. - Grafische Bronnen
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 29
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Canvas

Houd je ervan wanneer je wordt omgeven door fijne herinneringen? En vind je het fijn als je interieur een bepaalde sfeer weergeeft door subtiele accenten? Wij hebben alles wat dat mogelijk maakt! Voeg hints van kunstzinnigheid toe aan jouw interieur in een modern en elegant jasje. Kies voor een print op canvasdoek en creëer zo een ruimte gevuld met positieve energie. Ook een leuk idee: geef iemand zo’n mooie positieve herinnering cadeau!

Dit doek van hoge kwaliteit gespannen op een frame voldoet met zijn karakteristieke textuur zelfs aan de eisen van de grootste wanddecoratiefanaat. Door de bedrukte zijkanten hoeft je canvasdoek niet ingelijst te worden en kan je het zo ophangen. Maak zo een galerij van mooie herinneringen in je huis.

Je canvas komt meer tot zijn recht als decoratie als je een lijst kiest die bij de afbeelding past. Om dit te doen, ga je naar het gedeelte “Ook beschikbaar als” en kies "Ingelijste canvas”.


Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ​​is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © Iaroslav Lazunov

Materiaal monster: Canvas

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 

Meest gezocht