Bureau- en Tafelsticker Sier, traditioneel, eenvoudig naadloze patroon met bloemen - Bloemen en Planten
*Visualisatie van leveranciers
€ 15
Afmeting (breedte x hoogte):
50 x 50 CM
Andere maten
Bureau- en Tafelsticker Wijzig het materiaal
 • Milieuvriendelijk
 • 365 dagen retourneren
 • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © 247920724

#FO118070141

  Bureau - en tafelsticker

  Vrienden en familie komen altijd bijeen aan tafel en ze brengen gebruikssporen met zich mee. Heb je hete soep gemorst of zijn er onuitroeibare vlekken ontstaan en moet je het tafelblad vervangen? Geluk bij ongeluk! Bescherm je tafel op een originele en handige manier en creëer zo een goede plek om met het gezin te zitten, met vrienden te ontmoeten of je hobby’s uit te voeren. Beplak je tafel of bureau zoals jij dat wilt en verander het elke keer als je daar aan toe bent.

  Het duurzame, matte materiaal dat bestand is tegen vocht en bevuiling is goed voor de meest gastvrije huizen en kan het saaiste kantoorwerk opleuken. Je kan de sticker makkelijk zelf opplakken en met een natte doek afnemen. Nodig frisse kleuren uit om aan tafel te komen of geef je bureau een tweede leven.

  Manier van schoonmaken: met een nat doekje

  Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © 247920724

  Materiaal monster: Bureau- en Tafelsticker

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht