Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-40%
Naadloze aquarel patroon met flamingo, bladeren, bloemen. hanad getekend. Behangrol - Dieren
  8500€ 142-40%/ rol
  Rol:
  0,5 x 10 m
  Pas patroondichtheid aan:
  Selecteer het aantal rollen:
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  Behangrollen

  Bij Pixers bieden wij behangrollen op vlies van uitzonderlijke kwaliteit. Onze behangrollen worden gekenmerkt door de standaardbreedte van de rol (0,5 m breedte x 10 m hoogte), die in combinatie met het halfmatte materiaal en het onbeperkte aantal beschikbare patronen een buitengewone decoratie van elke ruimte mogelijk maakt. Hoeveel rollen je nodig hebt, zoveel kan je bestellen voor je wanden. De banen overlappen elkaar en vormen een consistent patroon.


  DUURZAAM VLIESBEHANG

  De behangrollen worden gekenmerkt door een ongelooflijke kleurdiepte, dankzij het gebruik van innovatieve technologie die de intensiteit van de kleuren getrouw weergeeft. Vlies is een zeer sterk, krimp- en rekbestendig materiaal. Daardoor zijn er na het aanbrengen van de behangrollen geen lelijke kieren tussen de britten op de muur. Met onze behangrollen hoeft u zich geen zorgen te maken over de juiste volgorde van de banen, want ze passen allemaal naast elkaar.


  KIES JOUW FAVORIETE PATROON EN HOEVEEL BEHANGROLLEN JE NODIG HEBT

  Met onbeperkte aanpassingsmogelijkheden zijn onze behangrollen perfect geschikt voor elke ruimte en muren. Je kunt de dichtheid van de patronen vrij bepalen om het gewenste effect te bereiken en het behang perfect af te stemmen op jouw interieur! Belangrijk is dat de prijs van het behang niet afhangt van het patroon dat je kiest.


  VERANDER JE INTERIEUR MET BEHANGROLLEN

  Bovendien zorgen wij ervoor dat onze producten uiterst duurzaam zijn, zodat je er lang van kunt genieten. Kies jouw aantal behanrollen van Pixers en transformeer jouw muren vandaag!

  Details

  Auteur: © PurpleSky

  Materiaal monster: Behangrol

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht