Gold geometrische driehoek achtergrond. Abstract naadloos patroon met driehoeken in goud en donkergrijs. Behangrol - Grafische Bronnen
*Visualisatie van leveranciers
€ 49/ rol
Rol:
0,5 x 10 m
Pas patroondichtheid aan:
Selecteer het aantal rollen:
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © pashabo

#FO141573632

BEHANGROLLEN

De allerhoogste kwaliteit
Behangrollen op een niet-geweven ondergrond met een vlekkeloos glad oppervlak vormen de ideale manier om je interieur te decoreren. Standaard rolbreedte (0,5 m x 10 m) van half mat materiaal en een onbeperkt aantal patronen is de perfecte combinatie die een unieke personalisatie van elke kamer mogelijk maakt.

Rijkheid aan kleuren
De verbazingwekkende diepte van kleuren haalt het beste in het behang naar boven. De innovatieve technologie, die de intensiteit van de kleuren weerspiegelt, maakt de patronen ultrarealistisch.

Gelijkmatig afgestemd
Behang op een niet-geweven ondergrond is duurzamer, bestand tegen krimpen en uitrekken en laat geen lelijke openingen achter na het opdrogen van de vellen.

Onbeperkte personalisatiemogelijkheden
Dankzij de mogelijkheden om patronen te vermenigvuldigen, kan je vrijelijk de dichtheid van de elementen definiëren, zodat het geheel je ruimte optimaal kan vullen en uitdrukking geeft aan je moderne interieur.

Intuïtieve installatie
Het installeren van de decoratie is mogelijk dankzij de montagelijm, toegevoegd aan de bestelling, die moet worden aangebracht op een schone, gelijkmatige en droge muur. Vervolgens hoef je alleen nog maar de vellen op de afzonderlijke rollen van bovenaf op maat te knippen en de randen bij elkaar te brengen. Behang dat op deze manier wordt geïnstalleerd, geeft je interieur niet alleen een unieke uitstraling, maar verbergt ook kleine onvolkomenheden in de muur.

Details:
Materiaal: halfmat materiaal op een niet-geweven basis
Individuele afmetingen van de rollen: 0,50 m x 10 m


Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © pashabo

Materiaal monster: Behangrol

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 
We bevelen aan om alleen te printen met de nieuwste en milieuvriendelijke HP Latex Printing technologie. Deze is geurvrij en is 100% veilig voor de gezondheid. Wij raden het af om de bestelde service af te drukken met een andere technologie.
Gebruik de zoekmachine op de homepage – voer een trefwoord in, bijvoorbeeld New York en zie de zoekresultaten. In het menu vind je de geselecteerde voorstellen, die je vervolgens kan filteren op basis van onderwerp, het doel en de stijl.
Je kunt je gekozen patroon aanpassen aan jouw wensen en voorkeuren. Op de ontwerppagina kun je de afmetingen aanpassen en er nog een extra kleureffect aan geven. Ook kun je beslissen over welk materiaal je wilt gebruiken voor de print. Na het bepalen van de afmetingen, verschijnt er een rechthoek met een streepjeslijn. Dit is de verhouding van de gekozen afmetingen. Je ontvangt dit gemarkeerde en gemarkeerde gedeelte van de foto als een eindeffect.. Je kunt de frame verplaatsen en op de gewenste locatie zetten. Dit wordt automatisch opgeslagen wanneer je de bestelling aan je winkelmandje toevoegt.
Ja. Je kunt alle beschikbare materialen selecteren voor het gekozen ontwerp. Andere materialen met hetzelfde patroon zijn te vinden in de sectie: “Ook beschikbaar als”. Je kunt ook de optie "Wijzig materiaal" gebruiken die je onder de knop "Aanpassen en kopen" vindt.
Natuurlijk. Neem contact op met onze klantenservice: contact@pixers.nl. Het bestand moet worden opgeslagen in het .jpg, .tiff formaat of in een vector-bestand: .pdf, .ai, .cdr, .eps.

Ga er vanuit dat een minimum van 1500 pixels (px) overeenkomt met een 100cm print. Dat wil zeggen dat je uit een 1500x1500px bestand, een 100x100cm print kan ontvangen. Van een 3000x3000px bestand, ontvang je een 200x200cm print, enzovoort. Het is goed als een bestand een dpi van 300 heeft. Een grafisch ontwerper beoordeelt altijd het bestand.
Elk patroon heeft een opgegeven maximale grootte – deze informatie vindt u in de velden “breedte” en “hoogte”. Geef een afmeting die past binnen de maximale afmetingen – dit zorgt ervoor dat het beeldkwaliteit op het juiste niveau is. Als we geen maximale grootte hebben opgegeven, betekent dit dat de afbeelding van elke grootte kan zijn, zonder verlies van beeldkwaliteit.
De verwerkingstijd van de bestelling is 9 werkdagen en wordt gerekend vanaf de volgende werkdag na de dag van betaling van de bestelling. Je wordt op de hoogte gehouden van de bestelstatus op het e-mailadres dat je op het bestelformulier in hebt gevuld. Een bestelling heeft de volgende vier fases:

Een bestelling heeft de volgende vier fases:
1. Geplaatst (we hebben de bestelling ontvangen).
2. Betaald (we hebben de betaling ontvangen).
3. In behandeling (de bestelling wordt verwerkt).
4. Verzonden.
De bestelling wordt verzonden in een veilige buis of doos door het koeriersbedrijf DPD. Op de verzenddatum ontvang je een e-mail met een nummer om je pakket te volgen.
Helaas is dit niet mogelijk. Wij verwerken een bestelling na de betaling. Bij het plaatsen van een bestelling heb je meerdere betaalmogelijkheden.
Nee, dat worden ze niet. In het geval van op maat gemaakt behang worden grote oppervlakken verdeeld in kleinere gelijke fragmenten (vellen). Als je wilt dat de prints anders wordt verdeeld, voeg dan een briefje toe bij het commentaar op de bestelling of schrijf ons op: contact@pixers.nl.
De maximale grootte van elk ontwerp staat vermeld op de ontwerpkaart. Voer de waarden in binnen het maximale bereik - dit is om een hoge beeldkwaliteit te garanderen. Als er geen maximumwaarden worden opgegeven, betekent dit dat je afbeelding in elk gewenst formaat kan worden afgedrukt zonder verlies van beeldkwaliteit. Behangrollen zijn een uitzondering - de standaardlengte en - breedte van de rol zijn 0,50 x 10 m.
Dankzij dit mechanisme, speciaal gemaakt voor behang, kun je de afmeting van een individueel motief op het door jou geselecteerde patroon aanpassen.
Afwasbaar behang is het meest waterdicht. Het oppervlak ervan is bedekt met een laminaat bestand tegen vocht en vuil. Het kan met een natte doek schoon worden gemaakt.
Alle materialen van de behangen zijn mat.
Behang kun je op muren plakken. Het oppervlak moet gelijk, glad en vetvrij zijn. Op een ruwe gipsmuur kun je het beste bedekken met een grondlaag. Een uitzondering is het pixerstick behang. Dit kun je op elk vlak oppervlak plakken.
Bij grotere formaten is het handig om bijvoorbeeld 2cm aan elke zijde extra te nemen. Muren zijn niet altijd gelijk en de meting kan onnauwkeurig zijn; iets wat vaak gebeurt bij grote oppervlakten. Het is beter om meer materiaal te hebben om mee te werken, dan te weinig.
Je krijgt korting als je je inschrijft bij de nieuwsbrief van Pixers.

Meest gezocht