Fall Patroon Aquarel met Veren Behangrol - Herfst
  *Visualisatie van leveranciers
  € 58,80/ rol
  Rol:
  0,5 x 10 m
  Pas patroondichtheid aan:
  Selecteer het aantal rollen:
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

  Auteur © Kisika

  #FO110728071

   BEHANGROLLEN

   De allerhoogste kwaliteit
   Behangrollen op een niet-geweven ondergrond met een vlekkeloos glad oppervlak vormen de ideale manier om je interieur te decoreren. Standaard rolbreedte (0,5 m x 10 m) van half mat materiaal en een onbeperkt aantal patronen is de perfecte combinatie die een unieke personalisatie van elke kamer mogelijk maakt.

   Rijkheid aan kleuren
   De verbazingwekkende diepte van kleuren haalt het beste in het behang naar boven. De innovatieve technologie, die de intensiteit van de kleuren weerspiegelt, maakt de patronen ultrarealistisch.

   Gelijkmatig afgestemd
   Behang op een niet-geweven ondergrond is duurzamer, bestand tegen krimpen en uitrekken en laat geen lelijke openingen achter na het opdrogen van de vellen.

   Onbeperkte personalisatiemogelijkheden
   Dankzij de mogelijkheden om patronen te vermenigvuldigen, kan je vrijelijk de dichtheid van de elementen definiëren, zodat het geheel je ruimte optimaal kan vullen en uitdrukking geeft aan je moderne interieur.

   Intuïtieve installatie
   Het installeren van de decoratie is mogelijk dankzij de montagelijm, die moet worden aangebracht op een schone, gelijkmatige en droge muur. Vervolgens hoef je alleen nog maar de vellen op de afzonderlijke rollen van bovenaf op maat te knippen en de randen bij elkaar te brengen. Behang dat op deze manier wordt geïnstalleerd, geeft je interieur niet alleen een unieke uitstraling, maar verbergt ook kleine onvolkomenheden in de muur.

   Details:
   Materiaal: halfmat materiaal op een niet-geweven basis
   Individuele afmetingen van de rollen: 0,50 m x 10 m


   Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


   • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

   Details

   Auteur: © Kisika

   Materiaal monster: Behangrol

   Heb je meer vragen? Neem contact op

   Terms of Sales provided by
   independent artists

   Dit laat ons opvallen

   Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

   We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

   Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

   Levering van personalisatie

   Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

   Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

   Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

   Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

    

   Meest gezocht