Badmat Schatkaart - Reizen
*Visualisatie van leveranciers
€ 39
Afmeting (breedte x hoogte):
60 x 40 CM
Andere maten
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © santiago silver

#FO132675361

Badmat

Comfort en veiligheid
Stel je voor dat je het bad verlaat en op een zachte mat met een patroon stapt, die niet alleen bij je interieur past, maar ook bij jou! Dit is de beste manier om veilig en comfortabel uit het bad of de douche te komen.

Oppervlaktebescherming
De absorberende mat van microfiber, met polyester afwerking beschermt de vloer in je badkamer.

Kwaliteit en duurzaamheid
Hoogwaardige print geeft kleuren perfect weer zodat je je ogen er moeilijk van kan afhouden. Kies een mat voor je badkamer en voel de kracht van personalisatie!

Details:
Afmeting: 60 cm x 40 cm
Materiaal: 100% polyester
Wasvoorschrift: zie etiket


Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © santiago silver

Materiaal monster: Badmat

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 

Meest gezocht