Badmat De kleurrijke bladeren - Bloemen en Planten
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 39
 • Milieuvriendelijk
 • 365 dagen retourneren
 • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © Ismael

#FO232629094

  Badmat

  Comfort en veiligheid
  Stel je voor dat je het bad verlaat en op een zachte mat met een patroon stapt, die niet alleen bij je interieur past, maar ook bij jou! Dit is de beste manier om veilig en comfortabel uit het bad of de douche te komen.

  Oppervlaktebescherming
  De absorberende mat van microfiber, met polyester afwerking beschermt de vloer in je badkamer.

  Kwaliteit en duurzaamheid
  Hoogwaardige print geeft kleuren perfect weer zodat je je ogen er moeilijk van kan afhouden. Kies een mat voor je badkamer en voel de kracht van personalisatie!

  Details:
  Afmeting: 60 cm x 40 cm
  Materiaal: 100% polyester
  Wasvoorschrift: zie etiket


  Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © Ismael

  Materiaal monster: Badmat

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht