Aluminium Print Naadloze patroon met bladeren. - Bloemen en Planten
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 24
Aluminium Print Wijzig het materiaal
 • Milieuvriendelijk
 • 365 dagen retourneren
 • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © tanor27

#FO111024666

  Aluminium Print

  Wil je op een originele manier jouw kamer opleuken? Kies dan voor een print op aluminium om een exclusief en licht effect te creëren en decoreer jouw wand met een elegant element. Jouw ruimte zal ieders blik vangen en er zal een unieke sfeer ontstaan!

  Het duurzame, stijve en toch lichte materiaal van 3 mm dik weergeeft alle kleuren prachtig en zijn satijnachtige afwerking versterkt elke afbeelding op een subtiele manier. Kies voor dibond en je zal versteld staan hoe hij zelfs een foto van de hoogste kwaliteit presenteert!

  Extra opties:

  Lamineren - heb je een afbeelding nodig die bestand is tegen vocht, bijvoorbeeld in de badkamer of keuken? Kies dan voor lamineren! Zo krijg je een extra beschermlaag en kan je je afbeelding met een natte doek afnemen

  Ophangsysteem - voeg het ophangsysteem toe om zo makkelijk je dibond op te hangen. De elegante aluminium afstandshouders zijn de ideale manier om jouw afbeelding op te hangen.


  Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © tanor27

  Materiaal monster: Aluminium Print

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht