Afwasbaar behang, op maat gemaakt Aquarel palmblad naadloos - Bloemen en Planten
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 39
Pas patroondichtheid aan:
Afwasbaar behang, op maat gemaakt Wijzig het materiaal
 • Milieuvriendelijk
 • 365 dagen retourneren
 • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © Marina Gorskaya

#FO73473629

  Afwasbaar behang

  Ondanks dat het regerende thema alsmaar verandert, blijven motieven, ofwel herhaalde patronen, zeer populair. Fotobehang laat je profiteren van hun potentieel en creëert een interieur dat past bij de nieuwste trends en tegelijkertijd is afgestemd op jouw voorkeuren en smaken. Selecteer een patroon, grootte en zelfs schaal, en kleed je muren in een uniek patroon!

  Kies behang dat je makkelijk zelf kan plaatsen en dat ook nog eens goed te reinigen is. Dat is handig in de gang en in de keuken, maar ook in een kinderkamer. Dit duurzame en matte materiaal is bestand tegen vocht waardoor het in de meest uiteenlopende ruimtes te gebruiken is. De natuurlijke kleuren voorzien de ruimte van nieuwe power en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang. Kies voor jouw ideale print en maat behang en woon zoals jij dat wilt!

  Schoonmaakadvies: met een nat doekje

  Te gebruiken op: gladde en gelijke muren. Vooral voor vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer, maar ook voor ruimtes waarvan de muren vaak aangeraakt worden zoals de gang en de kinderkamer.

  Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © Marina Gorskaya

  Materiaal monster: Afwasbaar behang, op maat gemaakt

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht